Sertai. | Tonton. | Praktis. | Upskill.

Susun masa anda sendiri. Pilih tajuk-tajuk menarik. Semua bahan - nota, video, links dan bahan latihan disediakan. Termasuk support group untuk bantuan pembelajaran.

Jadual Webinar & Bengkel Terbuka 2023

Pilih tajuk webinar atau bengkel menarik yang ditelah disusun. Terdapat sesi bersemuka dan juga sesi online via zoom. Pilih ikut kesesuaian masa dan bajet anda. Jangan ketinggalan, daftarlah hari ini!

Penyedia latihan / kursus untuk kursus kreatif multimedia dan konten digital.

SIFOODOTCOM adalah syarikat yang berpengalaman dalam menyediakan latihan kreatif secara beruka atau secara onlne kepada organisasi dan individu. Kami menawarkan tajuk kursus dalam pelbagai kemahiran penghasilan visual kreatif seperti graphic design, fotografi, videografi, social media content dan banyak lagi. Bagi individu, kami juga menyediakan platform pembelajaran dalam talian yang membolehkan anda belajar dengan jadual yang fleksibel dan mendapatkan sijil digital sebagai pengiktirafan apabila anda menyelesaikan kursus. Sertailah SIFOODOTCOM hari ini dan tingkatkan kemahiran kreatif anda!

Jemput kami ke tempat anda!

SIFOODOTCOM sedia mengendalikan kursus di tempat anda (on-site), sesuai dengan matlamat dan spesifikasi organisasi anda. Anda pilih tajuk dan tarikh, kami datang ke tempat anda!

Terdapat pelbagai tajuk kemahiran yang bersesuaian untuk organisasi anda. Dengan pengalaman lebih 10 tahun mengendalikan program kursus untuk klien, 

Terokai Kursus Self-Learning (SL):

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

15 Tahun Pengalaman

Peserta

Tajuk Kursus

Jam Belajar
FAEDAH DAN MANFAAT

Pilih apa yang anda ingin belajar serta kawal progres pembelajarannya sendiri.

Belajar ikut masa sendiri

Susun masa belajar anda sendiri mengikut keperluan dan kesesuaian masa lapang sendiri.

Video dan nota interaktif

Koleksi video dan nota interaktif tersedia untuk peserta buka sebagai rujukan pembelajaran.

Penilaian kendiri

Semak kefahaman pembelajaran dengan soalan kuiz atau penilaian yang disediakan.

Kumpul sijil kemahiran

Tambah nilai resume anda dengan koleksi sijil kemahiran kreatif daripada UNI Sifoo.com.
TESTIMONIAL

Apa kata peserta tentang kursus kami?

Trainer yg sangat berkualiti dan konten pengajaran adalah sangat bagus. Mereka tahu dan jelas dengan apa yang disampaikan mereka.
Moga terus sukses dan berjaya!!
Ruzaini Zamri
Saya memang berpuas hati dengan kursus After Effects. Sangat membantu untuk designer beginner macam saya. Tak sabar nak join level selanjutnya!
Hazim Ismail
Tercari-cari sumber pembelajaran yang efektif dan terkini? Disinilah tempatnya, luangkan masa dan sedikit pelaburan. Nescaya, ilmu pasti milik anda.
Firdauz Abdullah
SERTAI KOMUNITI UNI SIFOO.COM

Daftar untuk melanggan risalah buletin kami.
Dapatkan berita, promosi & teknik eksklusif

Thank you!

Soalan Lazim

Apa Sebenarnya UNI SIFOO.COM?

UNI SIFOO.COM adalah platform kursus online yang dikendalikan oleh team Sifoo.com. Semua kursus yang disediakan di sini boleh diakses melalui online.

Apa kursus yang saya boleh sertai?

Kursus-kursus yang disediakan adalah di dalam bidang kreatif seperti reka grafik dan multimedia serta produksi konten digital. Anda akan belajar bukan sahaja tentang teori dan teknik asas sahaja, malah meliputi teknik spesifik, teknologi terkini serta panduan berguna. Anda akan belajar secara terus dengan tenaga pengajar secara online.

Apa kelebihan yang UNI Sifoo.com tawarkan berbanding platform online yang lain?

Tenaga pengajar berpengalaman dalam bidang kreatif multimedia. Bahasa pengantaraan adalah Bahasa Melayu yang santai. Kandungan utama pembelajaran akan dipersembahkan dalam format video yang lengkap dengan arahan audio, demo pada skrin dan contoh latihan yang jelas. Terdapat juga bahan-bahan pembelajaran yang dipersembahkan dalam format slaid, imej, teks, links dan audio.

Bagaimana cara untuk saya sertai kursus?

Anda boleh memilih dan mendaftarkan diri dalam tajuk kursus yang diingini. Ada yang percuma dan ada yang berbayar. Setelah anda mendapat akses ke dalam kursus tersebut, anda terus boleh mula belajar. Mengikut masa anda sendiri. Pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada.

Apakah saya akan mendapat sijil?

Ya. Untuk kursus berbayar, terdapat sijil digital untuk peserta yang berjaya menyelesaikan keseluruhan topik pembelajaran dalam setiap kursus. Sijil digital boleh didownload dan dicetak sendiri oleh peserta.
Created with